Alle henvendelser til vegard@stutteri-b.no eller 92628155

Sprang / Showjumping

Stutteri B`s Blackout of XLNZ – født 2018 – (Balou/Chandler)

Blackout er en lovende unghest for sprang. Han besitter 3 gode gangarter og et korrekt eksteriør. Han ble kvalifisert til Eliteskuet 2018 som føll med 8 som helhetskarakter. Han fikk 8 på type, hode/hals/kropp, bein og helhet.

Under Eliteskuet ble han rangert som det nest beste sprangbetonte hingsteføllet i Norge. Med kommentar fra dommerne om at han er en meget lovende spranghest for fremtiden.

Blackout er vokst opp på utegang, og kan fortsette å stå i vårt system om kjøper ønsker det.

Pris og mer informasjon på forespørsel til Vegard.

Foncetti vd Heffinck

HOPPEFØLL – Stutteri B`s She`s Madonna – født april 2020 – (Foncetti vd Heffinck/Chambertin/Capitol I)

Spennende 2020-føll fra avlssikre linjer som har gitt noen av de mest spennende hester i moderne tid!

Far er Foncetti vd Heffinck (For Pleasure/Concetto I) som kommer med scope og ridbarhet fra en hoppestamme som har gitt utallige toppsporthester. Foncettis mor har gitt to 1.60-hester, tre 1.50-hester og flere gode avlshopper. Hun er blant annet mormor til Kafka vd Heffinck (1.60 internasjonalt med Rodrigo Almeida) og Libelle vd Heffinck (1.50 internasjonalt med Niels Bruynseels)

Mor er Casta Diva (Chambertin/Capitol I) som kommer fra en god hoppestamme hvor hennes mor har gitt en 1.60-hest etter Verdi, og en 1.40-hest etter Crown Z. Det lille ekstra med Casta Diva er hennes far Chambertin som er far til ingen ringere enn Chacco Blue!

Pris og mer informasjon på forespørsel til Vegard.

HINGSTEFØLL – Stutteri B`s Candy – født april 2020 – (Candy de Nantuel/Cabachon/Cardento)

Spennende 2020-føll med det ypperste fra fransk avl kombinert med det beste fra svensk (og litt norsk)!

Far er GFE Candy de Nantuel (Guidam/Diamant de Semilly) som har vært en av de mest populære avlshingstene i fransk avl gjennom de siste 3-4 årene. Han har deltatt med plasseringer i Unghest-VM (bla 7. plass i 7-års i 2019). Han går pr nå 1.45 internasjonalt med franske Thomas Rousseau i salen. Både Candys mor og mormor har produsert 1.60-hester, 1.50-hester, kårede hingster og flere gode avlshopper.

Mor Casandra (født 2016) (Cabachon/Cardento) kommer fra fantastiske Caragena som har gått opptil 1.45 internasjonalt med norsk ung rytter, tok en avlspause for å få Casandra og siden gikk hun tilbake til sporten frem til hun ble pensjonert like frisk som 20-åring! En real dame som hoppet med stort hjerte og som holdt i mange år i sporten.

Hingstene i Casandra snakker for seg selv – Cabachon var en viktig del av Stein Endresens karriere, og Cardento har alene sørget for at SWB – Svensk Varmblod er i toppsjiktet av internasjonal spranghestavl.

Casandra skal til sporten når 2020-føllet er fravendt høsten i år.

Pris og mer informasjon på forespørsel til Vegard.

Vi har flere unghester under utvikling i samarbeid med våre partnere. Dette er spennende unghester etter anerkjente hingster som Emerald, Nixon vt Meulenhof, Cabrio vd Heffinck, Comme Il Faut, Prestige vh Kluizeboz, Balou du Rouet, Glascow vt Merelsnest med flere, laget på våre gode avlshopper.

Vi formidler også salg av unghester fra utenlandske oppdrettere.

Ta kontakt med Vegard om dere er på søken etter en fremtidig stjerne på sprangbanen!

Dressur / Dressage

HOPPEFØLL – Stutteri B`s You Know Me  – født mai 2020 – (Bon Coeur/Blue Hors Don Olymbrio/Swadrouneur)

Spennende 2020-føll fra den superaktuelle Bon Coeur!

Far er Bon Coeur (Benetton Dream/Sandro Hit) som denne vinteren går fra topplassering til topplassering i Wellington, Florida med Caroline Darcourt i salen. Bon Coeur er svært ettertraktet som avlshingst i Tyskland, Sverige, Frankrike og resten av dressurhestavlen. Med den fantastiske ridbarheten fra hans far Benetton Dream (internasjonal GP med Tinne Vilhelmson Silfvèn)

Mor er Piaffs Delight som ble innkjøpt til oss som åring for å utvikles som sportshest. Dessverre fikk Delight en skade som 2-åring og karriereplanen hennes ble plutselig avlshoppe i stedet. Delight er etter den spennende hingsten Blue Hors Don Olymbrio som med Daniel Bachman Andersen i salen har tatt flere store plasseringer i internasjonal dressur.

Delight har nå fått sitt tredje føll hvor vi eier det første fødte (etter Foundation) sammen med Bakken Dressage og det andre føllet (etter For Emotion) ble solgt i mors mage noen måneder før termin i 2019.

Pris og mer informasjon på forespørsel til Vegard.

HOPPEFØLL – Stutteri B`s Supreme – født april 2020 – (Blue Hors Farrell/Danone/Fidertanz)

Spennende 2020-føll fra ridbarhetsgarantisten Blue Hors Farrell!

Far er Blue Hors Farrell (Fürstenball/Dacaprio) har gjennom sine avkom bevist at han viderefører sin ridbarhet og utrolige evne til å ønske å prestere for sin rytter. Han er bla andre far til Årets hoppe i DV 2018 – Grevens Fakina som med Silje Bakken i salen fremviste et fantastisk potensiale for fremtiden som dressurhest. Ved Blue Hors Unghestchampionat for 3-åringer i 2018 var han far til nr 1,2,4,6,7 og 8 i finalen!

Mor er Dior (Danone/Fidertanz) som allerede har produsert noen spennende dressurhestprospekter. Bakken Dressage ved Silje Bakken eier to unghester etter denne hoppen. Mormor til føllet er halvsøster til Clearwater som med Anne Van Olst i salen deltok i OL i London og 2 VM!

Her har vi et føll med enormt potensiale for ridbarhet, topp gangarter og mulighet for forming av en topphest for dressursporten.. Dette kan fort bli en ordentlig premieplukker.

Pris og mer informasjon på forespørsel til Vegard.

HINGSTEFØLL – Stutteri B`s Love Calling Earth – født mai 2020 – (Bon Coeur/Gribaldi)

Spennende 2020-føll fra den superaktuelle Bon Coeur på en avlshoppe som allerede har avkom som presterer!

Far er Bon Coeur (Benetton Dream/Sandro Hit) som denne vinteren går fra topplassering til topplassering i Wellington, Florida med Caroline Darcourt i salen. Bon Coeur er svært ettertraktet som avlshingst i Tyskland, Sverige, Frankrike og resten av dressurhestavlen. Med den fantastiske ridbarheten fra hans far Benetton Dream (internasjonal GP med Tinne Vilhelmson Silfvèn)

Mor er Kronborgs Georgia Ling som allerede har produsert flere spennende dressurhester. Den mest aktuelle er Stutteri B`s Generosity of XLNZ som vi nylig solgte som 4-åring. Generosity vant Elitefinalen i 2018, og ble plassert både under Breeders og Hallmesterskapet i 2019!

Dette er et stortbevegende føll med godt med kroppsmasse. Dette kan fort bli en ordentlig gangartsmaskin.

Pris og mer informasjon på forespørsel til Vegard.

Sportsponni

M.Y. Saga – født 2013 – (etter Stutteri B`s Valerossi)

Sportsponnihoppe av meget god modell. 3 gode og funksjonelle gangarter som gjør henne godt egnet for både dressur og sprang.

Innridd av oss som 3-åring, og er nå tilbake hos oss for videreutdanning frem til salg.

Pris og mer informasjon på forespørsel til Vegard.