Den supersjarmerende Steinsrud Hera er solgt. Vi har vært så heldige at vi har funnet en voksen rytter som vil ha henne til avl og senere sport.

Steinsrud Hera (f 2009) kom til oss for 2 år siden som innsittet og (nesten) tam. Sammen med Vilde har hun utviklet seg mye og har blant annet gått LB dressur til 60 %. I fjor vår innså vi at Vilde ble for lang til å ri Hera i 2016-sesongen, og dermed ble Hera bedekket. Hun går nå med hingsteføllet Stutteri B`s The Last Unicorn (etter Eponas Brenin Gwilym) ved fot.

Kjøper ønsker i første omgang å benytte Hera til avl, så hun er nå bedekket med vår stasjonshingst CE Fierce Alligance. Dette mulige avkommet tror vi kan bli en veldig god sportsponni for fremtiden. Senere er det meningen at Hera skal tilbake i sporten.

Frem til fravenning blir Hera her hos oss.

Vi ønsker Hera og ny eier lykke til!