Vår Eliteskuevinner Grandins Look My Way er konstatert drektig med Quarz Ask. Det kommende føllet får Stutteri Ask-hingster i 3 ledd, og blir en svært spennende kombinasjon av resultatsterke linjer.

Vår unghoppe Grandins Look My Way (født 2013) er etter Favorit Ask (e Diamant De Semilly ue Darco) som med sine første årganger avkom dominerer unghestklassene i Norden i år. Samtlige deltagere i 5-årsklassen i Unghest-VM 2016 for Danmark er etter Favorit Ask. Av 5 premierte under årets norske Breeders Open-finale for 4-åringer var 3 etter Favorit Ask inklusive vinneren Bull`s Destiny.

Mor til denne 3-årshoppen er vår avlshoppe C`est Belle af Sigtenbjerggård etter Gipsy D`Ask. Fra C`est Belle kommer flere gode avkom blant annet Charmeur Ask (deltager UVM og int Grand Prix-hest) og Stutteri B`s Cecilia (vinner under Eliteskuet 2015)

Hingsten vi har valgt er Quarz Ask etter Quintero Ask med Caretino som morfar. Både Quarz Ask og hans far Quintero er ridd av Rolf-Göran Bengtsson i internasjonale klasser.

Dermed får det kommende føllet for 2017 følgende hingstlinje;

Quarz Ask – Favorit Ask – Gipsy D`Ask

Dette kombinert med vår gode hoppestamme bygget på C`est Belle vil bli en svært spennende sportshest for fremtiden.