Alle våre NV-oppdrett i år er kvalifiserte til Eliteskuet.

Førstkommende lørdag (1. okt) blir det hestefest på Semb Hovedgård i Horten hvor våre håpefulle skal konkurrere med de beste føllene i Norge om heder, ære og penger!

Se gjerne linken under for oversikt over alle kvalifiserte føll i hele Norge.

Stutteri B er oppdretter av 4 føll som er kvalifisert i år. De 3 som bærer vårt navn og som er født hos oss stiller i Horten. Det fjerde føllet vi har laget ble solgt i mors mage og holder til så langt unna at det ikke er forsvarlig å transportere dem til Eliteskuet.

Vi benytter derfor anledningen til å gratulere Sissel M. Aakerøy med det flotte hingsteføllet Aakerøyas Heartbeat Allegro, etter Beat It og ut av vår tidligere avlshoppe Bolero. Han fikk i 8 i helhet og er med det kvalifisert til Eliteskuet.

Så for vår del; fire av fire mulige er kvalifiserte. Det er vi godt fornøyde med!

For katalog og program:

http://norskvarmblod.no/velkommen-til-eliteskue-hos-vl-sporthorses-semb-hovedgard/