Vår lovende unghoppe Stutteri B`s Cecilia (f 2015) er solgt til USA og den erfarne unghestrytteren Melissa Rudershausen. Cecilia er etter Cooper van de Heffinck og vår fantastiske avlshoppe C`est Belle af Sigtenbjerggård.

Vi er veldig takknemlige for at Stutteri B`s Cecilia får muligheten til å utvikles som spranghest hos den erfarne og meritterte unghestrytteren Melissa Rudershausen fra Pennsylvania, USA. Melissa sier hun har god tro på Cecilia og at unghesten vår imponerer med svært god teknikk i løshopping, og en fantastisk galopp.

At Stutteri B`s Cecilia har alt en fremtidig stjerne behøver er det liten tvil om. I hennes føllbedømmelse har hun karakter 9 på alt som er viktig for en spranghest og var Norges høyeste bedømte sprangføll i 2015. Så vant hun da også Eliteskuet i sin klasse.

Cecilia er en av 3 Eliteskuevinnere vi når har fått fra vår avlshoppe C`est Belle af Sigtenbjerggård. Sommeren 2017 har C`est Belle termin med neste fremtidige stjerne. Denne gangen er det den spennende unghingsten Humberto Ask (Cornet Obelensky/Lazio/Chin Chin). Vi gleder oss og ønsker alle potensielle føllkjøpere velkommen til å ta kontakt allerede nå.