Seminsesongen er godt i gang, og årets første drektighet er bekreftet.

Vårt lille stutteri er fullt av hopper som skal insemineres denne våren. Noen har kommet i brunst, mens andre venter på mer sol og varme.

Første hoppe som ble inseminert var vår egen Elle Achaea Santa Maro (også kjent som Ella og Kjellfrid), hun er konstatert drektig med H&M Cabrio van de Heffinck. Cabrio er dagsaktuell som far til spektakulære Hector som Bertram Allen har stor suksess med. Vårt lille fremtidshåp med toppstammen Cabrio vd Heffinck / Favoritas xx / Condender blir det veldig spennende å følge videre.

H&M Cabrio vd Heffinck med Olivier Philippaerts i salen

Vi formidler frossen sperm fra Cabrio van de Heffinck og flere andre internasjonale topphingster. Les mer om dem her: https://stutteri-b.no/hingster/

Flere hopper er inseminert den siste uken, blant annet med Emerald van`t Reuytershof. De kommende ukene skal både våre egne hopper og gjestehopper insemineres med hingster som Cabrio vd Heffinck, Cooper vd Heffinck, FS Mr Right, Meggle`s Enzo Ferrari og Kentucky van`t Reuytershof. Det er hektiske dager (og netter), men du verden så gøy det er!

Skulle du gå med tanker om å avle selv, eller ønske om å kjøpe et føll hører vi gjerne fra deg. Du finner vår

kontaktinformasjon her: https://stutteri-b.no/kontakt/

Elle Anchea Santa Maro (Favoritas xx/Contender)

 

Fortsatt god avlssesong.