Etter 6 måneder i trening var det i helgen duket for at vår flotte 5-års hoppe Stutteri B`s Mo`zorah og Catharina L. Lund fikk sin konkurransedebut. Dette foregikk i svært gode rammer på Dressur Derby på Stall-K.

Vertskapet Majorplassen Ryttersportsklubb og Stall-K hadde som vanlig tilrettelagt på en svært god måte for at unghestene skulle få konkurrere på sine premisser. Og her valgte vi å la Zorah få sin debut sammen med sin faste rytter Catharina L. Lund.

Zorah konkurrerer som 4-års siden hun fikk føll i 2016.

På lørdagen viste hun noen fine takter, men ble dessverre for anspent til at vi fikk se hennes flotte kvaliteter. Resultatet ble 69,8 % noe som er direktekvalifiserende til finalen i Breeders Open som går på denne ekvipasjens hjemmebane, Tanum i september i år.

På søndag var Zorah enda bedre, og vi fikk se mer av hennes potensiale. Vi er helt sikre på at dette er en hest som er på riktig vei mot de høyeste klassene i dressursporten.

Vi er svært fornøyde med det Zorah og Catharina viste frem denne helgen, og gleder oss til fortsettelsen.

Les mer om Zorah her.