Nina Braaten ble vinner av Breeders Trophy for 6-åringer i 2016 på Bull`s Cabachino . Vegard overrakte premien på vegne av Norsk Varmblod.

Vi er stolte over å kunne presentere at Nina Braaten og hennes Elle Showjumping Team skal utdanne og konkurrere flere av våre sprangbetonte-unghester i årene fremover. Nina kommer inn på eiersiden sammen med oss på disse hestene, og sammen har vi målsetning om å utvikle noen riktige topphester.

Vi er svært tilfreds med at Nina Braaten finner vår avl så spennende at hun vil være med som rytter og eier. Samtidig er det med stor ydmykhet og spenning at vi påtar oss ansvaret med å levere noen av unghestene til et av de aller beste sprangmiljøene i Norden. Våre felles ambisjoner er høye, og sammen er vi sterke i troen på at dette samarbeidet vil resultere i noen gode spranghester.

I første omgang gjelder samarbeidet tre hester, men vi håper at fremtiden vil bringe langt flere.

  • Hoppe født 2013 etter Favorit Ask
  • Hoppe født 2017 etter Humberto
  • Forventet føll født 2018 etter Cabrio van de Heffinck

I noen uker allerede har vår 4-års hoppe vært i trening i Drøbak, og vi håper å se den på konkurransebanen til høsten.

I går kveld kom Elle Stutteri B`s Cloudy til verden, hun er også en del av dette samarbeidet. Cloudy er etter Humberto (Cornet Obolensky/Lazio/Chin chin) og under vår stamhoppe C`est Belle af Sigtenbjerggård. C`est Belle har flere avkom som gjør det bra, deriblant 3 Eliteskuevinnere, 1 Unghest-VM deltager og 2 eksporter til USA. Så denne unge damen håper vi skal leve opp til forventningene sammen med Nina og hennes team.

Det forventede 2018-føllet som også inngår i samarbeidet er under Elle Achaea Santa Maro (etter Favoritas xx) som Nina eide og utdannet. Så dette blir 3. generasjon i rekken med Nina i salen. Stamtavlen blir Cabrio van de Heffinck/Favoritas xx/Contender.

«Dette samarbeidet gleder oss stort, og vi er svært takknemlige for å få muligheten» sier Henriette Brekke på vegne av Stutteri B.