Stutteri B har kjøpt en andel av Valerossi. Hingsten er kjent for sine svært gode resultater i ponnidressur og hans mange gode avkom. Valerossi vil bli ridd av Vilde Brekke, og stå tilgjengelig for avl hos Stutteri B.

Valerossi er en merittert herremann med to individuelle NM-gull og deltagelse i Nordisk mesterskap og Europeisk mesterskap som noen av høydepunktene sammen med Sahra E. Solbakken. De vant 17 av 18 starter i Norge i sesongene 2015-2016. Nå starter Valerossi og Vilde sin trening for å legge grunnlaget for en satsing mot mesterskap og landslagsdeltagelse.

Valerossi har over 40 norske avkom, mest kjent er kanskje Ekras van Tastique som gjør det meget godt i FEI-klassene i Tyskland denne høsten. Hans avkom er allerede høyt verdsatt hos mange norske ponniavlere. Han er kåret for sportsponniavl i Norge, Sverige og Tyskland.

Valerossi vil fra avlssesongen 2018 være tilgjengelig med fersk sperm fra Stutteri B. Han vil tappes så forsendelse til hele Norge vil være mulig. 

Anne-Kristin Sæthern som kjøpte Valerossi fra Tyskland for 10 år siden er også i fortsettelsen med på eiersiden, og vi ser frem til et godt samarbeid med Anne.