Nå har vi 3 Elitehopper i vårt avlsprogram!

For hoppene C`est Belle af Sigtenbjerggård og JJ Romania kom utnevnelsen til Elitehoppe i Norsk Varmblod etter å ha produsert flere kvalitetsavkom. KWPN -hoppen Danieta-olt fikk sin Elitestatus etter avlagt 35 dagerstest, og har således avlagt en langt mer krevende test enn hva de fleste avlsforbund benytter på sine kårede hingster.

Elitehoppe C`est Belle af Sigtenbjerggård (sprang):

Etter å ha produsert UVM-deltager, GP-hest, 3 Eliteskuevinnere i Norsk Varmblod, 2 eksporterte avkom til USA, 2 eksportert til Tyskland med mer var det velfortjent at Belle fikk sin Elitehoppetittel. Les mer om begrunnelsen for hennes utnevnelse her hos Norsk Varmblod. 

Elitehoppe JJ Romania (dressur):

Fra Romania har det kommet Eliteskuevinner i Norsk Varmblod, eksporterte avkom til Tyskland og USA samt vår egen Stutteri B`S Mo`Zorah som er ute og går unghestklasser med Catharina Lorentzen Lund. Romania er en av de yngste hoppene som har fått denne utnevnelsen. Les mer om begrunnelsen for hennes utnevnelse her hos Norsk Varmblod.

Elitehoppe Danieta-olt (dressur):

Danieta er oppdrettet og trent som unghest i Nederland, og er av den grunn registrert i KWPN hvor hun etter svært gode resultater på sin 35-dagers hoppekåring ble tildelt predikatet Elite. Dette blir kun gitt til et lite fåtall av de testede hoppene i KWPN.

Danieta har fått to føll og har vunnet i middels dressurklasser.

Alle disse tre hoppene er drektig, og forventes å fortsette å bidra i vår avl i mange år til.

Denne bildekrusellen krever javaskript.