I natt kom «Stutteri B`s The Boxer EP» til verden, etter verdensstjernen Emerald og vår vakre Diva etter Cardento. Dette hingsteføllet er Norges første føll etter Emerald.

The Boxer er et føll vi har store forventninger til for fremtiden, og som vi er meget fornøyd med å kunne annonsere at Emely K. Paulsen og hennes EP Sporthorses er medeiere i.

 

I vårt samarbeid med Emely inngår foreløpig to unghester, men den gjensidige intensjonen er å tilføre dette samarbeidet en ny unghest hvert år. På denne måten sikrer Emely seg en jevn tilgang av gode «råvarer», og vi sikrer at våre oppdrett blir videreforedlet av en kompetent rytter. Målsetningen er å skape fremtidige stjerner som både Emely, og etter hvert andre ryttere kan få glede av. Disse unghestene inngår i samarbeidet nå:

  • Stutteri B`s Magic Touch Of Class D (Tobajo Picez/Montendro)
  • Stutteri B`s The Boxer EP (Emerald/Cardento)

I vårt samarbeid blir føllene/unghestene her hos oss frem til de er rundt 3 år hvor de flytter til Emely som da vil starte deres utdannelse.

Vi er ydmyke og takknemlige for at Emely har valgt å samarbeide med oss, og at vi samtidig skal forsette samarbeidet med Nina Braaten. Samarbeidet med Nina inneholder også en ny unghest for hver årgang, og denne våren venter vi et veldig spennende føll etter Cabrio van de Heffinck på vår Elitehoppe C`est Belle som etter hvert skal til Nina.