Vi er meget fornøyd med å kunne annonsere at vi har inngått samarbeidsavtale med Bakken Dressage ved Silje Bakken og Michael Møller Flintrup. Bakken Dressage har ved oppstarten av denne avtalen kjøpt seg inn i tre av våre unghester.

Bakken Dressage har gjennom flere år bygget seg opp som en betydelig aktør innenfor trening og salg av dressurbetonte unghester. De har sin base på Søndre Jylland i Danmark, men har kunder fra hele verden.

I vårt samarbeid med Bakken Dressage inngår foreløpig tre unghester, men den gjensidige intensjonen er å tilføre dette samarbeidet flere nye unghester hvert år. På denne måten sikrer Bakken Dressage seg en jevn tilgang av gode «råvarer», og vi sikrer at våre oppdrett blir videreforedlet av et svært kompetent ryttermiljø. Målsetningen er å skape fremtidige stjerner som både Silje, Michael, og etter hvert andre ryttere kan få glede av.

Vi på Stutteri B håper med dette samarbeidet at våre oppdrett vil bli presentert på en svært god måte, og at markedet for våre dressurbetonte unghester vil utvides betraktelig.

Disse unghestene inngår i samarbeidet nå:

Trykk gjerne på navnene for å lese mer om disse heldige utvalgt unghestene.

I vårt samarbeid blir føllene/unghestene her hos oss frem til de er rundt 3 år hvor de flytter til Silje og Michael som da vil starte deres utdannelse.

Vi er ydmyke og takknemlige for at Bakken Dressage har valgt å samarbeide, og eie unghester sammen med oss, og at vi samtidig skal få fortsette å følge disse hestene i årene som kommer.

Du kan lese mer om Bakken Dressage her.