I forkant av avlssesongen 2019 har vi sikret oss flere spennende hingstestasjoner, og med det mange nye og interessante avlshingster for norske avlere av sportshester.

Først ut vil vi få presentere Lövsta Semin och Stuteri, som med sin beliggenhet i Stockholm i Sverige er superinteressant for norske avlere som ønsker å bruke dagsfersk sperm. Ved bestilling innen kl 09 mandag til fredag vil vi gjennom vår distribusjon med JetPak kunne levere samme ettermiddag til de fleste flyplasser i hele Norge.

Lövstas hingsteprogram har i en årrekke vært forlokkende, og nå med sin nyetablerte EU-godkjente tappestasjon er de høyaktuelle for norske avlere.

For første gang vil vi på Stutteri B kunne formidle fersk transportsperm fra noen av verdens beste avlshingster både innen sprang og dressur. Lövsta forsterker vårt gode sortiment på spranghingstene, og utgjør nesten hele programmet vårt på dressursiden.

For dressuravlen er avlsmatadoren Benetton Dream, den superaktuelle Bon Coeur, Van Vivaldi og årets Bruksprovvinner i SWB Kane de sterkeste kortene, men med flere hingster som fyller bredden i et godt hingsteprogram.

For sprangavlen er matadorene Crown Z, Coupe de Coeur, Cabachon og den hyperaktuelle El Barone 111 svært gode alternativer til vårt allerede sterke sortiment.

 

Sjekk ut de spennende nyhetene som allerede finnes presentert på vår oversikt for Hingsteprogrammet 2019 her.