Også denne sommeren har vi gleden av å få ta i mot veterinærstudenter i praksis. Vi deler gjerne av vår kunnskap, og er takknemlige for hjelpen vi får med stallarbeidet i retur.

Julie Smith Thjømøe og Hannah Fleisje som til høsten starter på tredje året i veterinærstudiet i Budapest har vært hos oss den siste uken, en uke hvor de fikk et innblikk i det hektiske livet på et stutteri med en aktiv avlsstasjon. Vår stasjonsveterinær Hestespesialist Mette Hansson tok seg som vanlig god tid med studentene og ga dem både teoretisk og praktisk undervisning i seminarbeid, drektighetsundersøkelser, tiltak ved tvillingdrektighet og andre relaterte situasjoner.

De har også fått testet at rygg, mage og armer tåler lange dager med møkking av uteganger, og håndtering av hester i ulike situasjoner.

Vi takker Julie og Hannah for innsatsen, og gleder oss til to nye studenter som kommer om kort tid.