Black week 21. – 29. November

For første gang er vi på Stutteri B med på Black Week! Vi ønsker å tilby både faste og nye kunder en ekstraordinær måte å spare penger på. Disse tilbudene kommer ikke tilbake senere, så benytt anledningen nå.

Vi har plukket ut en gruppe hingster som er tilgjengelige på frossen sperm hvor vi tilbyr rabatt på prisen pr strå. Så om du vet at du skal inseminere en hoppe til våren kan du nå gjøre et godt kjøp på spermen. På denne måten håper vi at vi er med på å senke kostnadene for de norske avlerne. Lagerleie frem til seminsesongen 2021 er inkludert i prisen. Frakt og seminarbeid tilkommer.

I tillegg har vi valgt å tilby de geniale hestegjødselrydderne fra Paddock Groomer med en betydelig rabatt. Dette er en relativt kostbar maskin som revolusjonerer møkkingen av beiter og store paddocker. Vi har selv brukt den med meget god erfaring i flere sesonger!

Alle tilbud er merket på de aktuelle hingster og produkter her på vår nettside.

For mer utfyllende informasjon og bestilling ta kontakt med Vegard på vegard@stutteri-b.no eller 92628155.