Stutteri B er et av landets ledende stutterier og leverer sæd fra kvalitetshingster til hele Norge. Nå utvides tilbudet gjennom et nytt samarbeid med Schockemöhle, som innebærer at Stutteri B tilbyr alle Schockemöhle og Helgstrands hingster på fersk og frossen sæd. De har et lager med frossen sæd fra flere av deres hingster. Samarbeidet startet opp i vår, og de første leveransene er nå tilgjengelige for det norske markedet.

Foto via Schockemöhle

 

«Schockemöhle er helt i eliten når det gjelder deres utvalg av sportshester. Vi er stolte over å kunne tilby norsk hestesport sæd fra en av verdens ledende aktører. At de ønsker å inngå et partnerskap med oss i Stutteri B er et kvalitetsstempel,» forteller Vegard Brekke, daglig leder på Stutteri B.

Gjennom samarbeidet med Schockemöhle kan Stutteri B nå tilby frossen sæd fra blant annet hingster som All Star 5, Chacoon Blue, Diaron og Conthargos i sprang, samt Fürstenball, Total Hope og Danciero i dressur.

 

Foto via Schockemöhle

 

«Stutteri B er i stadig vekst, og med Schockemöhle på laget utvider vi nå tilgangen på hingster med topp kvalitet til norsk hestesport. Målet er alltid å finne den perfekte match til alle kunder og med en utvidet meny av muligheter sikrer vi et enda bedre resultat. Sammen med vårt eksisterende program med hingster fra Lövsta Seminstation, Groupe France Elevage, EuroHorse, France Etalons samt våre norskstasjonerte vil Schockemöhle tilføre større bredde og styrke. Kanskje spesielt i dressur har vi ønsket oss en samarbeidspartner til med gode avlshingster noe vi i aller høyeste grad har fått gjennom samarbeidet med Schockemôhle/Helgstrand,» avslutter Brekke.

Stutteri B tilbyr fersk og frossen sæd i et svært rikholdig utvalg. Les mer om tilbudet her.

Ønsker du å vite mer om avl, ta gjerne kontakt med Vegard for en hyggelig prat: vegard@stutteri-b.no eller på telefon: 926 28 155