På jakt etter ditt nye sprangtalent? Stutteri B har flere fremragende unghester til salgs, og tilbyr et bredt utvalg av hester med høy kvalitet og godt anlegg for sporten. Med sterke blodslinjer fra suksessfulle hingster som Mylord Carthago, Cabrio vd Heffinck og Giga Star de Tiji, er det liten tvil om at årets salghester er svært lovende sprangemner. Stutteri B har noe for enhver rytter i de fleste prisklasser.

«Jeg er veldig begeistret for årets sprangbetonte salgshester! Vi ser tidlige tendenser til at dette blir positive og samarbeidsvillige hester, med god galopp og elastisk eksteriør, og med et godt prestasjonsblod,» forteller Vegard Brekke, daglig leder hos Stutteri B.

Nøkkelord for årets salgshester gjenspeiler stutteriets fokusområder i avlen: god ridbarhet, høy kvalitet, flott temperament og solid utstråling. Vegard Brekke har lang erfaring med å finne riktig hest til stutteriets kunder innenfor ønskede prisklasser og kvalitetskrav.

«Dette er vitale unghester som vil skape masse glede for sine fremtidige ryttere, uansett om det er snakk om erfarne konkurranseryttere eller talenter som er på utkikk etter en spennende treningspartner. Uansett er jeg sikker på at vi vil se mye til årets spranghester i tiden fremover!»

 

Om nettopp du er på utkikk etter din neste stjerne, ta kontakt med Vegard på vegard@stutteri-b.no eller på telefon 92628155.

Les om årets salgshester under, klikk på navnet til hesten eller se oversikt over alle salgshestene våre her.

 

Tougher Than The Rest 96

Kjønn: Hingst

Født: 2020

Far: Mylord Carthago

Morfar: Godsend du Reverdy

Storrammet hingst av god spranghest modell.

Med en av de aller største avlsmatadorer i moderne spranghest-avl som far bør vi kunne forvente at dette blir en spennende hest for fremtiden. Så langt har han vært meget samarbeidsvillig og går godt i longe og i løshopping pr august.

Kan leveres nå med innridning vinter 2023 inkludert i avtalen.

 

Stutteri B`s Play The Game

Kjønn: Hoppe

Født: 2022

Far: Giga Star de Tiji

Morfar: Nabab de Reve

Et ganske stort hoppeføll med gullkantet stamtavle og et godt eksteriør.

Både mor og far har vært velfungerende læremestere opptil 1.45 med en super innstilling til oppgaven.

Denne kommer ikke til å stoppe om den blir lagt litt feil på hinder!

 

 

High Fashion Queen

Kjønn: Hoppe

Født: 2019

Far: Prestige vh Kluizebos

Morfar: Godsend du Reverdy

En edel og kvikk unghoppe som er ferdig innridd og klar for nye utfordringer.  Vi er også ferdig innhoppet på hinder med rytter, så her er alt klart for hennes fremtidige rytter.

 

Stutteri B`s Homeward Bound

Kjønn: Vallak

Født: 2019

Far: Nixon vt Meulenhof

Morfar: Ustinov

Storrammet og høyreist vallak av meget god spranghestmodell. En fantastisk sprang-galopp og en elastisk kropp som løshopper helt rått!

Mor er vår Gucci Star som har vist en enorm ridbarhet i både sprang og dressur. Gucci har gått feilfrie 1.30-klasser med kapasitet for mye mer, gått som læremester i 1.00-1.20 og har seier i FEI Junior-klasser i dressur!

Han er ferdig innridd og snart klart for å starte forsiktig med hopping under rytter. Mor Gucci Star er bekreftet drektig med Nixon vt Meulenhof for 2023.

 

Stutteri B`s Spread Your Wings

Kjønn: Hingst

Født: 2022

Far: El Barone Z

Morfar: Tangelo vd Zuuthoeve

Et middels stort hingsteføll med en svært god spranghest-modell.

Etter å ha fått, og foreløpig beholdt, hans helsøster Stutteri B`s Bohemian Rhapsody i 2021, valgte vi å lage en ny på samme kombinasjon siden vi likte henne veldig godt!

Dette blir en ganske fremover og rask spranghest med kapasitet til å nå langt.

 

 

No Surrender 96

Kjønn: Hingst

Født: 2020

Far: Candy de Nantuel

Morfar: Favoritas xx

En middels stor hingst med en god spranghest-modell og svært god sprang-galopp.

Dette er avkom nr. 3 fra denne Favoritas/Contender-hoppen og de to første har vært en drøm å samarbeide med under innridning og videre tilridning!

Her forventer vi kapasitet til å nå ganske langt.

 

 

SPORTSPONNI:

Kaiser Revell M

Kjønn: Vallak

Født: 2008

Far: Eyarth Ramah

Morfar: Chinook Damascus

Norskfødt sportsponni som er utdannet hos oss de siste året. Våre beridere har utviklet han til å bli en spennende sprangponni og kan absolutt gjøre det godt som FEI-dressur ponni også! Hopper med stor overbevisning og kan alle øvelser til FEI-dressur.