På jakt etter din nye dansepartner? Stutteri B har flere dressurbetonte talenter til salgs, og tilbyr et bredt utvalg av hester med høy kvalitet og stort anlegg for sporten. Salgshestene kommer fra sterke blodslinjer som Van Vivaldi, Soliman de Hus og Fürstenball, og bringer med seg et stort potensial for sine kommende ryttere.

«Hos oss kan du finne din neste stjerne, og vi er alltid glade for å kunne vise frem våre dressurtalenter for ryttere fra hele landet,» sier en engasjert daglig leder hos Stutteri B, Vegard Brekke.

Nøkkelord for årets salgshester gjenspeiler seg også i Stutteri B sine faste fokusområder: god ridbarhet, høy kvalitet, flott temperament og solid utstråling. Vegard Brekke har lang erfaring med å finne riktig hest til stutteriets kunder og opererer i alle prisklasser.

«Årets dressurbetonte salgshester viser et meget godt utgangspunkt for å bli lovende dressuremner i sporten. Vi snakker om sterke og sunne unghester, med gode gangarter og flott karisma. Matchet med riktig rytter er jeg sikker på at flere av disse vil gjøre seg bemerket i årene som kommer.»

Om du er på utkikk etter et lovende dressuremne, ta kontakt med Vegard på vegard@stutteri-b.no eller på telefon 926 28 155.

Les om årets salgshester under, klikk på navnet til hesten eller se oversikt over alle salgshestene våre her.

 

DRESSURHESTER TIL SALGS:

 

Fürstin Secret

Kjønn: Hoppe

Født: 2018

Far: Secret

Morfar: Fürstenball

En høyreist hoppe med 3 fantastiske gangarter. Er en drøm å ri på hvor hun gir en helt rå ridefølelse.

Utdannet etter utdanningsskalaen, og har vært ute og startet noen få klasser.

Mor er vår avlshoppe Hoya`s Beleza som har laget noen av de aller mest spennende unghestene hos oss de siste sesongene, blant andre Stutteri B`s Something Beautiful (Van Vivaldi/Fürstenball). Med Secret har denne unghoppen fått den høyreiste og mektige tilstedeværelsen fra Sezuan, og fra sin mor har hun fått rommelighet i gangartene og ridbarheten fra Fürstenball.

 

 

 

Best Quality

Kjønn: Hoppe

Født: 2019

Far: Quaterhit

Morfar: Underworld xx

Edel, feminin hoppe med 3 gode gangarter. Er innridd og nå under tilridning.

Quaterhit har avlet en rekke spennende avkom med gode gangarter som vi etter hvert vil se mer av i sporten. Denne edle og flotte unghoppen beveger seg svært godt under rytter. Fra samme hoppe har vi også en 2-års hingst etter Kjento og en åringshingst etter Revolution. Begge to er lovende for en fremtid i dressursporten.

 

 

Sunrise-EM

Kjønn: Vallak

Født: 2017

Far: Bøgegaardens Alphabeat

Morfar: Bøgegaardens Laurino

En stortgående og mektig unghest med imponerende engasjement i gangartene. Er en noe sensitiv og forsiktig fyr som vi har valgt å ta det langsomt med.

Far Alphabeat kvalifiserte seg i 5-års sesongen til både UVM og Falsterbo med Silje Bakken i salen. Silje er også medoppdretter av denne spennende vallaken. Fra sin farfar Ampere har Sunrise fått sitt fantastiske trav, og sammen med en svært god galopp og et godt skritt er dette en gangartsmaskin som vil dra høye poeng når tiden er moden for å debutere på konkurransearenaen.

 

 

 

Stutteri B`s Radio Ga Ga

Kjønn: Hoppe

Født: 2022

Far: Stutteri B`s Fakin`It

Morfar: Skovens Rafael

Feminint hoppeføll med 3 gode gangarter og et meget godt temperament.

Far er vårt eget oppdrett Stutteri B`s Fakin`It (Foundation/Blue Hors Don Olymbrio) som ble kåret i Norsk Varmblod i 2021. Fra sin far har dette flotte hoppeføllet arvet 3 gode gangarter og et utrolig hyggelig vesen! Mor er Højgaardens Rafalina som er en av de aller snilleste og lettmedgjørlige hopper vi noensinne har hatt. Så her forventer vi en bestevenn for livet med gode gangarter og potensiale for å nå langt i sporten!

 

 

Stutteri B`s Somebody To Love

Kjønn: Hingst

Født: 2022

Far: Soliman de Hus

Morfar: Gribaldi

Høyreist og mektig hingst med helt rå gangarter!

Fra den alltid like treffsikre Kronborg`s Georgia Ling fikk vi i år denne unike hingsten som helt sikkert vil gjøre seg bemerket i sport. Han er med all sannsynlighet en aktuell kandidat for kåring som hingst også da avkommene etter Georgia Ling aldri tidligere har hatt anmerkninger på helse ved kåring!

Hvem har ikke lagt merke til den helt fantastiske Sultan des Paluds etter nettopp Soliman de Hus som ble reservevinner i UVM som 7-års, vinner av det Hollandske 7-årsmesterskapet og vinner av det Hollandske Small Tour-mesterskapet som 8-åring? Etter en fantastisk debut i GP som 9-års ble den siden solgt til Annabella Pidgley som har stor suksess med den som internasjonal Junior-hest.

 

 

Piaffs Evolution

Kjønn: Vallak

Født: 2019

Revolution / Piaffs Choice

Morfar: Blue Hors First Choice

Edel og middels stor vallak med godt dressurhest-eksteriør. 3 gode gangarter hvor spesielt travet med sin flotte mekanikk skal fremheves. Født og oppvokst hos oss. Er under innridning og straks klar for nye utfordringer.