Stutteri B`s Cecilia

Meget lovende unghoppe med stor utstråling og et vinnende vesen. Eliteskuevinner som føll og årets høyest bedømte sprangføll i Norge i 2015.

Født 2015
Cooper Van De Heffinck/Gipsy D`ask/Churchill

Cooper van de Heffinck  Caretino  Caletto II
 Isido
 Erle  Landlord
 Zisterne
 C`est Belle af Sigtenbjerggård Gipsy D`Ask  Le Condeen
 Gnomide
C`est Si Bon Churchill
 Li

Stutteri B`s Cecilia er en meget lovende unghoppe. Hun har eksteriøret til en topphest og temperamentet til en hest som kan komme meget langt i sporten.

Som føll i 2015 fikk hun en fantastisk bedømmelse på utstilling i Norsk Varmblod. Helhetskarakter 9 med kommentaren «Uttrykksfullt, betydelig føll med super galopp». Hun fikk 9 på helhet, type, hode/hals/kropp samt galopp. Sistnevnte med kommentaren «Meget velbalansert galopp».

Under Eliteskuet 2015 ble hun rangert til Norges beste sprangbetonte hoppeføll.

Hennes mor, C`est Belle af Sigtenbjergård er selv RDH-kåret i Dansk Varmblod med karakter 9,5 på sprangkapasitet. Hun er mor til blant andre Charmeur Ask som gikk Unghest-VM for Danmark og nå vinner Grand Prix-klasser i USA, samt Grandins Look My Way som ble beste 2-årige sprangbetonte hoppe under Eliteskuet 2015. Sistnevnte er i vårt eie.

Stutteri B`s Cecilia er naturligvis innmeldt i Norsk Breeders Trophy.

I det daglige er «Cilia» en særs enkel hoppe å håndtere, hun lærer hurtig og er kald i hodet i alle situasjoner. Hun har vært løshoppet flere ganger og ser ut til å ha grunnlaget for en fremtidig karrière i toppsporten.

«Cilia» ble i november 2016 solgt til Melissa Rudershausen som er en meritert unghestrytter i USA. Hoppen blir hos oss frem til sommeren 2018.

Vi gleder oss til å følge denne spennende kombinasjonen i fremtiden.

Stutteri B`s Cecilia

Video