Diabeau van de Heffinck

Født: 2003
Mankehøyde: 168 cm
Farge: Skimmel
Hingstestasjon: Van de Heffinck, Belgia
Pris: 1. rate kr 2500,- / 2. rate kr 5500,- eks mva. Fra vårt lager.
Frossen sperm
  • Kåret i BWP.
Clinton  Corrado I  Cor de la Bryere
 Soleil
 Urte I  Masetto
 Ohra
 Ulrieke vd Misplaere  Skippy II  Galoubet A
 Gascogne
 Heidie vh Sparrenhof  Lugano van la Roche
 Valentina

Allerede som 4 åring viste Diabeau van de Heffinck sine gode sprangegenskaper da han vant fklasse for 4-års hingster i Mechelen. Som 5 åring var Diabeau helt suveren og tok bla annet totalseieren i BWPs hingsteserie. Han var også finalist i unghest VM i Zangersheide og seiret i hingsteklassen i Roosentahl i Holland. Fremgangene fortsatte som 6-åring og som 7-åring ble han utnevnt som Belgias beste konkurransehest for sin aldersgruppe. Han har siden hatt stor suksess i de store klassene på internasjonale sprangarenaer.

Diabeaus far er den legendariske Corrado-sønnen Clinton som har markert seg stort både som sportshest og avlshingst. Diabeaus far er den edle Galoubet-sønnen Skippy 2. Skippy 2 gikk selv 1,60-hoppninger og etterlot seg over 50 avkom i vanskelige klasser. Diabeau har allerede mange gode avkom der flere allerede er ute i 1,50-klasser. Han er også far til flere kårede hingster, blant annet svenske Cortino. Diabeau bidrar med god teknikk, raske reflekser og stor smidighet.

Diabeau van de Heffinck tilbys med 1. og 2. rate. Inkludert i 1. rate er totalt 6 strå som tilsvarer 2 doser/insemineringer.

Les mer om Diabeau

Les mer om Diabeau