Giga Star de Tiji

Født: 2006
Mankehøyde: 166 cm
Farge: Brun
Hingstestasjon: Asak Hestesenter
Pris: Reservasjonsavgift kr 3500,- / Drektighetsavgift kr 8000,- eks mva
Fersk sæd/kjølt transport sæd
  • Kåret i Norsk Varmblod 
  • Flere plasseringer i internasjonale 1.45-klasser
  • Sønn av Calvaro som gir god ridbarhet og hinderkloke avkom
  • «Levende født føll-garanti»
 Calvaro  Caletto I  Cor de la Bryère
 Deka
 Rixa  Capitol I
 Felicitas
 Quick Star Girl  Quick Star  Galoubet A
 Stella
 Widina  Domino
 Windina

Giga Star har i en årrekke overbevist med sitt overlegne temperament og ønske å komme feilfri i mål. Sammen med Siril Sønsteby har han gått mange fine runder i nasjonale og internasjonale klasser.

Far Calvaro har avlet en rekke spennende sportshester og er kjent for å videreføre et veldig godt temperament. Hinderkloke avkom som verdsettes i sporten.

Morfar Quick Star er en mindre og kjapp modell som tilfører blod og elastiske bevegelser.

Giga Star har en gullkantet hoppestamme hvor hans mor Quick Star Girl har produsert ikke mindre enn 5 avkom som går 1.45 eller høyere. Hun har også en gitt en kåret hingst tidligere, så med Giga Star er hun nå mor til 2 kåredes sønner. Både mormor og mormors mor har kårede hingster og hester for den absolutte toppsporten blant sine avkom.

På Giga Star tilbyr vi en garanti for «30 dager levende født føll». Dette betyr at om hoppen mister fosteret mellom 1. oktober og termin, eller noe skjer med føllet innenfor 30 dager etter følling vil Stutteri B tilby ny hingsteavgift for Giga Star uten kostnad for oppdretteren. Dette er vår måte å redusere den økonomiske risikoen for de norske oppdretterne.