Stutteri B`s Something Beautiful

Født: 2020
Mankehøyde: 170 cm
Farge: Sort
Hingstestasjon: Asak Hestesenter
Pris: Reservasjonsavgift kr 4000,- / Drektighetsavgift kr 8000,- eks mva
Fersk sæd og kjølt transportsæd
  • Norges mest benyttede avlshingst i dressur 2023
  • Kåret i Norsk Varmblod
  • Mor er helsøster til internasjonal dressurhest Fürstenblick
  • Mor har laget Vinner av Breeders Open i dressur for 4-åringer i 2022
 Van Vivaldi  Vivaldi  Krack C
 Gicara II
  Amuel  Olivi
 Sarina
 Hoya`s Beleza  Fürstenball  Fürst Heinrich
 Maradonna
  Bernadett  Bernstein
 Barbara

Something Beautiful er nettopp det…

Denne hingsten har noe vakkert over seg både på utsiden og på innsiden. Med sitt moderne langbente ytre, elastiske og rommelige gangarter og et deilig vesen har han målbundet oss siden han var nyfødt. Navnet fikk han lenge før han kom til verden fordi vi visste, basert på foreldrene at dette føllet kom til å bli vakkert på mange måter.

Something Beautiful er en veldig høflig unghingst som med sin gode ridbarhet utvikler seg meget godt hos Ingrid Ølstad med Denise Kristiansen i salen. Om han har Ingrid og Denise uttalt;

«Vi opplever Something Beautiful som en svært arbeidsom, positiv og lettlært hest, med tre gangarter i topp. Han beveger seg elastisk og romslig, samtidig viser han god evne for samling. I tillegg er han fantastisk hyggelig og omgjengelig»

Hans første føllårgang starter nå å komme til verden, og vi er veldig begeistret for det vi ser! Lekre modeller med supert temperament og tre meget gode gangarter som vi gjenkjenner fra far.

Mor Hoya`s Beleza er en av våre aller beste avlshopper i dressur. Henne første avkom, Fürstin Secret (Secret/Fürstenball) vant i 2022 Breeders Open og er nå på god vei inn i sin 6-års sesong som kommende stjerne med norsk GP-rytter i salen.

Beleza er helsøster til den internasjonale dressurhesten Fürstenblick som mange har hatt gleden av å se live i blant annet Herning.

Fra sin far Van Vivaldi, kjent med Tinne Vilhelmson-Silfvén salen har han fått mekanikk, utstråling og et moderne eksteriør. Han elsker å jobbe og er en meget ambisiøs sportshest. Van Vivaldi har over 330 avkom i Svensk Varmblod (SWB), hvor vi har sett mange spennende dressurhester etter han på våre studieturer til Sverige. Se gjerne film lenger nede på siden hvor Tinne presenterer oss for Van Vivaldi.

Når man vurderer Something Beautiful for sin hoppe skal man ha med seg at han bare er 4 år. Han vil vokse litt mer i høyden før ferdig utvokst og legge seg mye ut. Men en mot det edle og langbeint hest vil han alltid være.

Vi anbefaler Something Beautiful til alle typer hopper om målet med avlen er å skape en moderne dressurhest med eksteriør, gangarter og temperament til å nå helt til Grand Prix. Om ambisjonene er litt lavere enn GP, så passer han veldig fint da også…

På alle våre egne norskstasjonerte hingster, herunder også Something Beautiful tilbyr vi Levende føll-garanti. Dette betyr at om hoppen mister fosteret mellom 1. oktober og termin, eller noe skjer med føllet innenfor 30 dager etter følling vil Stutteri B tilby ny hingsteavgift for Something Beautiful uten kostnad for oppdretteren. Dette er vår måte å redusere den økonomiske risikoen for de norske oppdretterne.