Stutteri B`s Something Beautiful

Født: 2020
Mankehøyde: 166 cm. Forventet utvokst 1.70 cm
Farge: Sort
Hingstestasjon: Asak Hestesenter
Pris: Reservasjonsavgift kr 3500,- / Drektighetsavgift kr 8000,- eks mva
Fersk sæd og kjølt transportsæd
  • Kåret i Norsk Varmblod
  • Mor er helsøster til internasjonal dressurhest Fürstenblick
  • Mor har laget Vinner av Breeders Open for 4-åringer i 2022
 Van Vivaldi  Vivaldi  Krack C
 Gicara II
  Amuel  Olivi
 Sarina
 Hoya`s Beleza  Fürstenball  Fürst Heinrich
 Maradonna
  Bernadett  Bernstein
 Barbara

Something Beautiful er nettopp det…

Denne hingsten har noe vakkert over seg både på utsiden og på innsiden. Med sitt moderne langbente ytre, elastiske og rommelige gangarter og et deilig vesen har han målbundet oss siden han var nyfødt. Navnet fikk han lenge før han kom til verden fordi vi visste, basert på foreldrene at dette føllet kom til å bli vakkert på mange måter.

Fra sin far Van Vivaldi, kjent med Tinne Vilhelmson-Silfvén salen har han fått mekanikk, utstråling og et moderne eksteriør. Han elsker å jobbe og er en meget ambisiøs sportshest. Van Vivaldi har over 330 avkom i Svensk Varmblod (SWB), hvor vi har sett mange spennende dressurhester etter han på våre studieturer til Sverige. Se gjerne film lenger nede på siden hans hvor Tinne presenterer oss for Van Vivaldi.

Mor Hoya`s Beleza er en av våre aller beste avlshopper i dressur. Henne første avkom, Fürstin Secret (Secret/Fürstenball) vant i 2022 Breeders Open og er nå på god vei inn i sin 5-års sesong.

Beleza er helsøster til den internasjonale dressurhesten Fürstenblick som mange har hatt gleden av å se live i blant annet Herning.

Når man vurderer Something Beautiful for sin hoppe skal man ha med seg at han bare er 3 år. Han vil vokse 3-4 cm i høyden før ferdig utvokst og legge seg mye ut. Men en edel og langbent hest til han alltid være.

Vi anbefaler Something Beautiful til alle typer hopper om målet med avlen er å skape en moderne dressurhest med eksteriør, gangarter og temperament til å nå helt til Grand Prix. Om ambisjonene er litt lavere enn GP, så passer han veldig fint til de aller fleste hopper da også…

På alle våre egne norskstasjonerte hingster, herunder også Something Beautiful tilbyr vi Levende føll-garanti. Dette betyr at om hoppen mister fosteret mellom 1. oktober og termin, eller noe skjer med føllet innenfor 30 dager etter følling vil Stutteri B tilby ny hingsteavgift for SomethingBeautiful uten kostnad for oppdretteren. Dette er vår måte å redusere den økonomiske risikoen for de norske oppdretterne.