Stutteri B`s Valerossi

Født: 2002
Mankehøyde: 148 cm
Farge: Brun
Hingstestasjon: Asak Hestesenter
Pris: Reservasjonsavgift 3500,- + Drektighetsavgift 6000,-  Fersk sæd ved inseminering på Asak eller kjølt transport sæd
  • Kåret for sportsponniavl i Tyskland, Sverige og Norge. 
  • 2 x Norgesmester dressur ponni kat med Sahra E. Solbakken.
  • Plasseringer og deltagelse i mange store konkurranser i inn- og utland.
  • Flere avkom i toppsporten i Norge
 PRH Valido  PRH Very Important  Valentino
 Elke
 Chamonie  PRH Charmeur
 Nevada
 Nadin  Nadler I  Nazim
 Luna
 Merry  Marius OX
 Attila

Med over 75 avkom hvorav 45 i Norge har Valerossi allerede vært med på å prege sportsponniavlen i Norge, Sverige og Tyskland. Han har flere avkom med gode prestasjoner i dressursporten både i Norge, Sverige og Tyskland. Felles for Valerossi-avkommene er at han har nedarvet sitt fantastiske temperament og ridbarhet, et godt eksteriør og gode gangarter!

Av mange gode sportsponni-avkom kan vi trekke frem Ekras Van Tastique med fantastiske resultater i sporten i Tyskland, og som er solgt nettopp i Tyskland! Videre må Anica og M.Y. Saga nevnes hvor førstnevnte har deltatt med gode resultater i NM og er i 2021 på satsningsgruppa til landslagsleder Siril Heljesen.

Ellers har Forest-stutteriet laget mange gode avkom etter Valerossi, hvor flere nå er med å prege toppen av resultatlistene på alle nivåer av norsk ponnisport.

Etter å hatt en pause fra avlen med full fokus på sporten, er nå Valerossi tilbake i norsk ponniavl. Benytt muligheten til å lage et avkom etter Valerossi nå.

Valerossi tar i mot hopper for inseminering hos Asak Hestesenter, eller kan tappes for sending.

Denne bildekrusellen krever javaskript.