Topinambour

Født: 2000
Mankehøyde: 166 cm
Farge: Brun
Hingstestasjon: Haras de Clarbec, Frankrike
Pris: 1. rate kr 3000,- / 2. rate kr 9600,- eks mva. Fra vårt lager.
Frossen sperm med føllgaranti.
  • Kåret i Selle Français.
 Heartbreaker  Nimmerdor  Farn
 Ramonaa
 Bacarole  Silvanoe
 Orchidee
 Navaretto  Venuer du Luc  Double Espoir
 El Taillee
 Hollyde  Wisconsin
 Dacca

Topinambour er kjent som en av topphestene til Penelope Leprevost. Sammen vant de flere ganger Nations Cup og de har mange sterke individuelle resultater fra de største klassene på internasjonale sprangarenaer, blant annet 4. plass i GP i Antwerpen i 2010, 8. plass i GP i Valkenswaard i 2010, 7. plass i GP i Falsterbo i 2012 og 3. plass i GP i Canteleu i 2013. Penelope Leprevost omtaler ham som en godhjertet hest med mye kraft, stor kapasitet og utrolig fleksibilitet.

Topinambours far er en av Nederlands mest suksessrike spranghingster Heartbreaker. Basert på sin fremragende prestasjon i avlen ble Heartbreaker utnevnt som Horse of Year i KWPN i 2016. Topinambour ble kåret i 2014. Hans eldste avkom har ennå ikke rukket å vise seg frem i sporten, men hans første føllårganger ser meget lovende ut.

Med Topinambour tilbyr vi garanti om levende født føll.

Det benyttes 1 strå pr inseminering. Inkludert i 1. rate er seks strå, dvs seks insemineringer. Om hoppen skulle kaste føllet mellom oktober og følling vil innbetalt 2. rate være gyldig for påfølgende sesong. Dvs at man betaler kun 1. rate ved en eventuell påfølgende sesong.

Les mer om Topinambour

Foto: MHB prod

Les mer om Topinambour