Vagabond de la Pomme

Født: 2005
Mankehøyde: 173 cm
Farge: Brun
Hingstestasjon: Haras de Clarbec, Frankrike
Pris: 1. rate kr 3500,- / 2. rate 14000,- eks mva. Fra vårt lager.
Frossen sperm med Føllgaranti.
  • Kåret i Selle Français, SBS, KWPN, Hannoveraner og Holstein 
Vigo D`Arsouilles  Nabab de Reve  Quidam de Revel
 Melodie en fa
 Illico D`Arsouilles  Fleuri de Manoir
 Venzin D`Arsouilles
 Sauterelle de la Pomme  For Pleasure  Furioso II
 Gigantin
 Narcotique de Muze II  Darco
 Querly Chin

Vagabond de la Pomme markerte seg for alvor da han i en alder av kun 10 år fikk 2. plass i World Cup-finalen i Las Vegas i 2015 sammen med Penelope Leprevost. I 2016 har ekvipasjen fulgt opp med fantastiske resultater der 6. plass i World Cup-finalen i Gøteborg, 3. plass i Grand Prix i Paris og 2. plass i GP i Basel bare er noen.

At Vagabond de la Pomme er en av verdens beste hester er ikke noen tilfeldighet. Både hans mor, hans far og tre av hans besteforeldre har gått internasjonale 1,60-klasser. Hans far Vigo D’Arsouilles vant VM i 2010 med Philippe Lejeune. Tiltross for denne strålende prestasjonen er det kanskje Vagabond de la Pommes morsslekt som imponerer aller mest. Mor og mormor har både levert topp innsats i sport og avl; Begge har gått 1,60-klasser og har mange gode avkom. Mormor er mor til hele seks 1,60 hester! Vagabond de la Pomme er blant mors eldste avkom, men nær alle avkommene hennes presterer utmerket i sporten. Mormors mor Querly Chin er omtalt som et eget dynasti og betegnes som en av Belgias beste hopper. For Pleasure og Darco er henholdsvis morfar og mormors far til Vagabond de la Pomme. Begge disse hingstene var blant de aller beste hestene i verden på nittitallet og blir begge regnet blant de beste stempelhingster i sprangavlen.

Tiltross for sin unge alder har Vagabond de la Pomme allerede levert førsteklasses resultater i både sport og avl, i likhet med sine foreldre, besteforeldre og oldeforeldre.

Med Vagabond tilbyr vi garanti om levende født føll.

Inseminering kan kun foregå ved våre forhåndsgodkjente veterinærer/hingstestasjoner. Det benyttes 1 strå pr inseminering. Inkludert i 1. rate er seks strå, dvs seks insemineringer. Om hoppen er drektig 1. oktober faktureres 2. rate, men om hoppen skulle kaste føllet mellom oktober og følling vil innbetalt 2. rate være gyldig for påfølgende sesong. Dvs at man betaler kun 1. rate ved påfølgende sesong.

Les mer om Vagabond

Les mer om Vagabond