Sprang / Showjumping

Nina Braaten

Sammen med Nina Braaten utvikler vi sprangtalenter for fremtiden!

Vi er stolte over at Nina Braaten og hennes Elle Future Jumpers velger å kjøpe unghester fra, og sammen med oss. Nina velger hvert år ut noen av våre oppdrett som hun kjøper halve eierskapet til. Unghestene vokser opp hos oss, men flytter til Drøbak når de er rundt 3 år og klar for å starte utdannelsen til fremtidig stjerne på sprangbanen.

Med utdannelse fra Ninas system får våre felleseide unghester en god start på sportskarrieren sin, og vil etter hvert komme for salg hos Nina i Drøbak.

Dressur / Dressage

Pernille N. Østvold

Pernille gir våre unghester en utdannelse av verdensklasse!

Vi er stolte og takknemlige for at Pernille Norbeck Østvold og hennes Eksersis AS velger å samarbeide med oss om utdannelsen av våre unghester.

Pernille utdanner på et mesterlig vis våre unge dressurhester slik at vi får vist frem potensialet i dem!

Hun har ansvar for utdannelsen og presentasjonen av unghestene.

Silje Bakken

Silje og Michael tar våre unghester til nye høyder!

Vi er stolte over at Silje Bakken og Michael M. Flintrup og deres Bakken Dressage velger å kjøpe unghester fra oss. Silje og Michael velger hvert år ut 1-2 av våre oppdrett som de kjøper halve eierskapet til. Unghestene vokser opp hos oss, men flytter til Danmark når de er rundt 2,5 år og klar for å starte utdannelsen til fremtidig stjerne på dressurbanen.

Bakken Dressage har ansvar for utdannelsen og presentasjonen av unghestene vi eier sammen, og etter hvert vil de komme for salg i deres system.